Tandvårdare för smådjur

3000,00 kr Inkl. moms

Artikelnr: tandvardare-for-smadjur Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

Vi är stolta över att erbjuda en fortbildning i tandvård för smådjur. Då vi anser att alla djur förtjänar det bästa när det gäller mun- och tandhälsa och vår kurs är en unik möjlighet att lära sig mer om detta viktiga ämne. Vi vill påpeka att du som tandvårdare jobbar i nära samarbete med veterinärer och vår utbildning ersätter inte grundlig veterinärvård.

Under vår fortbildning kommer du att lära dig om vikten av tandvård. Vi fokusera främst på förebyggande arbete, men även diagnostik och behandlingsalternativ. Du kommer att få en djupare förståelse av olika tandproblem och hur man kan behandla och förebygga dessa problem.

Vi lär dig hur man utför en grundläggande undersökning av djurets tandhälsa och hur man identifierar olika tandproblem. Vi kommer också att visa hur man utför olika grunder för tandvård, som tandborstning och avlägsnande av tandsten. Du får grundläggande kunskaper i hur utrustningen används för att du ska kunna praktisera dina kunskaper.

Under kursen kommer vi att lära ut en mängd olika behandlingar för olika sjukdomar i munhålan som tandinfektioner samt tandresorptioner. Vi kommer också att berätta hur man själv ger god eftervård och hjälper djur att återhämta sig efter en tandbehandling.

Vår fortbildning i tandvård för smådjur passar perfekt för alla som arbetar inom djurvård, djurägare eller andra som är intresserade av tandvård för djur. Kursen kommer att ge dig omfattande kunskap om detta viktiga ämne och hjälpa dig att ge optimal mun- och tandhälsa till dina djur. Anmäl dig nu för att börja utforska den spännande världen av tandvård för dina fyrbenta vänner, hundar och katter.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tandvårdare för smådjur”

Du kanske också gillar …