Harmonisk vård

4000,00 kr Inkl. moms

Kan restnoteras

Artikelnr: harmonisk-vard Kategori: Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Välkommen till vår utbildning i Harmonisk Vård för smådjur. Här kommer du att lära dig allt du behöver för att ge hundar eller katter bästa vård och omsorg på ett hållbart sätt.

Genom harmoniska metoder kan du interagera med hundar och katter på ett lugnt och naturligt sätt. Vi lär dig hur du hanterar olika typer av smådjur. Oavsett olika mentalitet och hur du kan minimera riskerna när du arbetar med djur som är aggressiva, rädda eller stressade. Genom att delta i vår utbildning får du mer förtroende för att arbeta i en jobbig miljö. Ge bästa möjliga service till dina kunder.

Efter avslutad utbildning och godkända resultat blir du diplomerad i Harmonisk Vård för hundar och katter. Denna fortbildning ger dig en unik möjlighet att ta din karriär till nästa nivå. Oavsett om du är anställd eller driver eget företag inom djurvård. Du blir eftertraktad tack vare dina kunskaper och erfarenhet i att hantera även de mest besvärliga hundar och katter.

Vår utbildning i harmonisk vård ger dig inte bara nödvändiga färdigheter. Även en rik erfarenhet och träning för att känna dig trygg och självsäker i hanteringen av smådjur. Anmäl dig nu och ta första steget mot att ge din hund eller katt den optimala vård och omsorg och samtidigt utveckla din karriär inom djurvården.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Harmonisk vård”

Du kanske också gillar …