Yrkesutbildningar

Gör verklighet av dina drömmar och jobba professionellt med djur

Djurutbildningar för framtidens yrkesproffs

Att arbeta med djur är en passion för många människor och det finns inget bättre sätt att förverkliga den passionen än genom att välja en karriär som involverar djur. Djurutbildningar har blivit alltmer populära bland människor som vill arbeta professionellt med djur.

En djurutbildning kan hjälpa till att öppna upp dörrarna till en mängd olika jobbmöjligheter inom djurvård. Att jobba med djur är ett privilegium och en karriär som man kan lita på, eftersom det alltid kommer att finnas behov av professionella inom denna bransch.

Våra professionella utbildningar innefattar allting från djurhälsa till djurträning och det ger en bred förståelse av djurens behov och hur man ska ta hand om dem på bästa sätt. Utbildningarna är utformade av  yrkesproffs för att du efter avslutad utbildning kan bli diplomerad och jobba inom branschen.

Du får en praktisk utbildning som är väl anpassad för att förbereda dig för din kommande karriär. En bra yrkesutbildning innefattar en bred skala av ämnen som djurens anatomi och fysiologi, nutrition, djurhälsa, beteendeanalys och sjukvård.

Det finns många jobbmöjligheter för professionella inom djurvård, såsom hundfrisör, kattfrisör, djurtränare, djuruppfödare och mycket mer. Förutom dessa vanliga jobbtitlar kan man också välja att starta sitt eget företag inom djurbranschen, till exempel djurpensionat eller salong eller butik.

Oavsett vilken gren man väljer i utbildningen inom djurvård, kan en professionell och väldesignad yrkesutbildning vara nyckeln till att bli en framgångsrik yrkesproffs. Det är viktigt att välja rätt utbildning och att få rätt förberedelse för att lyckas i en karriär med djur. Med en solid utbildning och rätt inställning kan du uppnå dina drömmar och önskningar om att jobba med djur.

Flexibilitet

Våra djurutbildningar är utformade för att passa våra studenters livsstil, vilket ger dem flexibilitet att studera i sin egen takt och tid. Och möjligheten att arbeta och studera samtidigt.

Lärometoder

Vårt utbud av interaktiva videor, övningar, bilder och ljudfiler säkerställer att studenterna lär sig på både ett visuellt, auditivt och kinestetiskt sätt, vilket resulterar i en mycket effektiv och underhållande läroprocess.

Diplom

Bli experter inom ditt område och uppnå framgångsrika karriärer inom djurindustrin. Få diplom efter fullföljd utbildning.

Studiemiljö

Teorin läser du online och kan därför ta dig igenom kursmaterial när du vill, och hur många gånger du vill. Fördelen är att du väljer själv i vilken miljö du vill studera.

Faktura

Vi fakturerar alla avgifter helt kostnadsfritt. Fakturan skickas via angiven epost och ska vara betald inom 14 dagar.

Delbetalning

Alla avgifter som är över 5000 kr gör vi en automatisk delbetalning på. Det innebär att du får en faktura i månaden tills hela avgiften är betald. Antal delbetalningar anges för varje utbildning.

Djurutbildningar av yrkesproffs för dig som vill börja arbeta professionellt med djur - yrkesutbildningar hos svenska djurinstitutet

Sammankomster

Vissa utbildningar har obligatoriska sammankomster. Det innebär att du behöver infinna dig på plats på angivna datum. Du bekostar resor och boende själv.

Studiematerial

I våra utbildningar ingår det att du ska läsa böcker och skriva recensioner. Böckerna kan du låna på bibliotek eller köpa. Du bekostar dessa avgifter själv.

Några av våra

Våra Populäraste Utbildningar

  • All
  • Yrkesutbildningar
  • Fortbildningar